Categorii

Produse vizualizate

Banda cu LED-uri RGB Multicolor, 5 metri, Jocuri de Lumini, Telecomand? 24 Taste, Adaptor inclus

xxvic 2835

14 Bucăți în stoc

54

40,67 lei

81,34 lei

Informatii

Bandă cu LED-uri RGB Multicolor Stripe cu jocuri de lumini şi lumină statică configurabilă de pe o telcomandă prevăzută cu 24 de taste. Banda se conectează la priza de 220V prin intermediul unui adaptor de 12V care este inclus în pachet.

Banda flexibilă este impermeabilă la apă, LED-urile fiind protejate de un strat de silicon. LED-urile au un consum mult mai mic decât becurile normale şi o durată de viaţă mult mai mare. Lumina dată este cu mult mai puternică decât cea emisă de becul incandescent. Aceste benzi se pot monta oriunde în casa ta: în bradul de Crăciun,  pe mobila de bucătărie sau în sufragerie, în dormitor, pe balcon etc.

Această bandă cu LED-uri RGB (Red Green Blue) are 16 culori selectabile din telecomandă şi 4 efecte speciale (flash, strobo, fade şi smooth).

Banda se poate tăia în module a câte 3 LED-uri, care se pot folosi separat (necesită cunoştinţe minime de electronică).

Lungime Bandă: 5 metri.

Pachetul conţine:

- Banda LED
- Telecomandă IR
- Modul Controler / Receptor IR
- Adaptor Alimentare 12V 2A

Brad artificial din plastic cu suport metalic. Inaltimea bradului este de 150 cm. Bradul este format din crengi care pot fi modelate si aranjate. Se poate monta in cca. 20 minute si este practic, ecologic si durabil. A se folosi numai in incaperi bine aerisite si a se feri de foc. Ramurile se pot strange foarte usor in jurul tulpinii, fiind compact si usor de depozitat. A se depozita intr-o zona curata la temperaturi mai mici de 35˚ Celsius.

1 alt produs în aceeași categorie:

Copyright © 2015-2019 S.C. EMADI TOP S.R.L J40/11995/2015 CUI: RO 35076885 Toate drepturile rezervate.

Viziteaza site-ul Emadi.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert