Administratorul site-ului este S.C. EMADI TOP S.R.L,inregistrata la Registrul Comertului cu nr. j40/11995/2015 si avand Codul Unic de Inregistrare: RO35076885. Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor mentionate mai jos, de aceea recomandam citirea cu atentie a acestora.

1. Drepturi de autor

Intregul continut al site-ului: imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date - este proprietatea S.C. EMADI TOP S.R.L si este protejat de Legea dreptului de autor precum si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al S.C. EMADI TOP S.R.L a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

 

2. Accesul la informatiile de pe site

S.C. EMADI TOP S.R.L nu le confera utilizatorilor site-ului dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrar intereselor S.C. EMADI TOP S.R.L

 3. Limitarea raspunderii pentru produse si servicii

Produsele si serviciile sunt oferite exact in forma in care vin de la producator si, de asemenea, IN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL.

S.C. EMADI TOP S.R.L nu poate garanta disponibilitatea in stoc a tuturor produselor prezentate. Imaginile publicate pe site au titlu informativ, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate (culoare, accesorii, aspect, etc.). Toate produsele vor fi insotite de traducere in limba romana (unde este cazul). Pentru fiecare dintre produsele postate pe site, S.C. EMADI TOP S.R.L isi rezerva dreptul de a modifica fara preaviz atat caracteristicile cat si preturile acestora. Societatea noastra nu isi asuma nici o responsabilitate referitoare la scopul achizitionarii produselor, si nici in ceea ce priveste modul de utilizare a acestora. Lansarea comenzii, e-mail-ul care se transmite automat dupa primirea comenzii si discutiile purtate telefonic, prin e-mail sau prin orice alte metode, cu personalul S.C. EMADI TOP S.R.L nu constituie acceptarea ferma a comenzii.

 4. Limitarea raspunderii pentru preturi

Preturile prezentate pe site sunt exprimate in moneda RON si includ TVA ( 19% ) insa nu includ cheltuielile de livrare.

5. Limitarea raspunderii pentru livrare

Produsele vor fi expediate prin intermediul unei firme de curierat rapid, costurile de expediere si ramburs fiind suportate de catre cumparator.

S.C. EMADI TOP S.R.L nu poate fi considerata responsabila pentru neonorarea unei comenzi din cauze de forta majora.

 
6.Prelucrarea datelor cu caracter personal

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, EMADI TOP S.R.L are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor / clientilor (Cumparatorilor) privind situatia contului lor de pe emadi.ro, informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.

Prin completarea datelor dvs. in formularul de creare de cont si/sau de Comanda declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a EMADI TOP S.R.L, si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre EMADI TOP S.R.L, afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea si/sau derularea de catre emadi.ro, afiliatii si colaboratorii acestora de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.

Prin citirea prezentelor Termene si Conditii ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.

Pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediate pe adresa SC EMADI TOP S.R.L, strada Cristescu Dima nr 5, va puteti exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi:
- o data pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu prelucrate;
- sa interveniti asupra datelor transmise;
- sa va opuneti prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara;
- sa solicitati stergerea datelor, cu exceptia situatiilor prevazute de lege.

Astfel, emadi.ro poate notifica utilizatorii/clientii privind ofertele curente prin newsletter, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

emadi.ro  nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul emadi.ro  poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.
Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.

Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

 

 DATELE CU CARACTER PERSONAL VOR PUTEA FI DEZVALUITE FARA CONSIMTAMANTUL DUMNEAVOASTRA DOAR IN CAZ DE LITIGII / DISPUTE PRIVIND FRAUDELE SI NUMAI INSTITUTIILOR ABILITATE.

 

7. Garantia Produselor

Produsele comercializate prin intermediul site-ului beneficiaza de garantie (conform normelor legislative in vigoare) – aceasta fiind oferita pentru fiecare produs in parte.

Pentru acordarea garantiei, produsele trebuiesc insotite de factura, accesoriile aferente (daca este cazul) cat si de ambalajele (cutiile) originale ale produselor.

In cazul expedierii unui produs catre service-pentru garantie, acesta trebuie sa soseasca exclusiv prin CURIERAT RAPID si cu taxele de expediere achitate de catre client.

In cazul in care pentru produsul expediat la garantie se constata disfunctionalitati, vicii ascunse sau nereguli de functionare, costurile de expeditie pentru coletul cu produsul reparat in perioada de garantie, este suportat de catre S.C. EMADI TOP S.R.L

Pentru produsele returnate pentru garantie si la care nu se constata nereguli, Clientul va suporta si taxele de returnare.

 

8. Dreptul de returnare a produselor

Clientul are dreptul de a notifica in scris S.C. EMADI TOP S.R.L ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului, prin returnarea in acest termen a produsului cumparat in ambalajul original, cu toate accesoriile si fara sa prezinte nicio urma de deteriorare sau uzura, clientul suportand cheltuielile de expeditie conform legilor romanesti. ATENTIE!!! SE ACCEPTA RAMBURSAREA DOAR IN CAZUL PRODUSELOR INTACTE, SIGILATE, NEFOLOSITE. FIRMA NOASTRA NU ARE DREPT OBIECT DE ACTIVITATE „INCHIRIEREA DE PRODUSE”, SI NICI VANZAREA DE PRODUSE RESIGILATE (valabil pentru ambalajele care nu mai pot fi sigilate intact, pentru blisterele sudate termic etc.). Totodata, NU SE ACCEPTA COLETE CU RAMBURS! Astfel de colete vor fi refuzate. Rambursarea se face strict prin banca ori prin mandat postal in termen de 30 zile de la returnarea coletului.

Produsele personalizate NU se pot returna

Dreptul de returnare nu poate fi invocat in cazul produselor livrate direct de personalul nostru catre client sau ridicate de la sediul nostru pentru care a fost facuta proba ori instalarea. Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa office@emadi.ro

 

9. Limitarea responsabilitatii pentru alte site-uri, server, browser

Site-ul este gazduit de serverele unei terte firme. Societatea S.C. EMADI TOP S.R.L nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari ale bazei de date, cum de asemenea nu va putea fi raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului ori pentru actualizarea produselor si a preturilor.

 

10. Reclamatii

Orice problema legata de livrarea produselor comandate o puteti adresa catre adresa de mail office@emadi.ro

 

11. Litigii si dispozitii finale

Orice alta problema legata de produsele si serviciile prezentate pe site se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. In cazul in care nu s-a reusit solutionarea litigiului pe cale amiabila, competenta revine instantelor romanesti de judecata.

 
S.C. EMADI TOP S.R.L  isi rezerva dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare prealabila.

Informatii livrare si expediere

Expedierea coletelor se face prin intermediul CURIER, in absolut toate localitatile din tara, de luni pana vineri. Pentru fiecare achizitie se elibereaza, factura fiscala sau bon fiscal si certificat de garantie, conform legii.

Livrarile se fac de luni pana vineri, cu exceptia sarbatorilor legale.

Pentru expeditiile nelivrate in termen de trei zile de la confirmarea comenzii, va rugam sa ne anuntati telefonic!

Costurile incep de la 14.99RON (curierat rapid)

Toate comenzile vor fi confirmate telefonic de catre un reprezentant EMADI TOP S.R.L - inainte de expediere. Nu trimitem colete daca nu s-a reusit contactarea destinatarului!

Suma totala care vi se comunica telefonic este valoarea rambursului pe care il aveti de achitat.

S.C. EMADI TOP S.R.L nu poate fi considerata responsabila pentru neonorarea unei comenzi din cauze de forta majora sau din cauza lipsei produselor din stoc. Stocul va fi intotdeauna comunicat inainte de livrare sau poate fi verificat telefonic, in prealabil, de catre client.

 
SC Emadi Top SRL are ca obiect principal de activitate comertul cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin internet. Cod caen: 4791. Aceasta include si comercializarea bauturilor alcoolice si produselor din tutun. Aceste produse comercializate de compania SC Emadi Top SRL se adreseaza persoanelor cu varsta peste 18 ani. Legislatia in vigoare interzice minorilor achizitionarea bauturilor alcoolice, de aceea, in momentul achizitionarii acestor produse, orice utilizator declara pe propria raspundere urmatoarele: "Declar pe propria raspundere ca am varsta de cel putin 18 ani impliniti si ca prin plasarea comenzii nu incalc prevederile legale in vigoare".
 

• Cu scopul de a profila, monitoriza si a trimite comunicari si oferte personalizate, folosim Retargeting.bz (Adresa: Str. Vasile Lascar, Nr. 178, Sector 2, Bucuresti, Cod Unic de Inregistrare (CUI): RO34270947, Nr. Inreg. Registrul Comertului: J40/3525/23.03.2015, E-mail: info@retargeting.biz, Numar de telefon: +40-727-383-165), un soft de marketing automatizat, dedicat magazinelor online.
• Aceste activitati nu au niciun efect legal sau alt efect semnificativ similar asupra utilizatorilor. Singura consecinta a folosiri aceasta profilare este pentru ca utilizatorii sa primeasca reduceri si oferte personalizate de marketing. Utilizatorul poate opta sa nu mai fie profilat sau sa mai primeasca comunicari comericiale, fara niciun efect, altul in afara de a primi aceste reduceri sau oferte personalizate de marketing.
• Cu scopul de prelucrare, monitorizare a activitatilor (profilare) si interactiune cu site-ul, Retargeting.biz trebuie sa colecteze in mod automat si sa stocheze urmatoare date cu caracter personal: e-mail, numar de telefon, nume, prenume, sex, data nasterii, oraș, județ
adresa IP (inclusiv posibila locație), browser, order ID, cod de reducere, valoare reducere, cost transport, valoare totala comanda, pret individual produse comandate, variatii de produs, produse, device, OS, IP location, timestamps legate de vizitarea paginii, vizitare pagina, vizitare categorie, vizitare brand, click pe poza, mouse over cart, mouse over price, scroll up, scroll down, add to cart, remove from cart, selectare variatie, add to wishlist, comentariu, Like pe Facebook, vizitat pagina de ajutor.
• Categoriile de persoane vizate sunt vizitatori, utilizatori înregistrați sau clienți ai site-ului, după caz, în funcție de serviciul ales. Datele vizitatorilor vor fi stocate timp de 2 luni, iar cele ale utilizatorilor inregistrati sau clientilor timp de 3 ani.
• Pentru a-si presta serviciile, Retargeting.biz foloseste imputerniciti terti (subcontractori) din EEA si SUA (numai pentru notificarile push), iar transferul de date cu caracter personal este facut in temeiul Scutului de Confidențialitate UE-SUA,: datele sunt retinute/stocate pe durata contractului dintre cele doua parti.
• Cookie-uri: acest site trebuie sa foloseasca cookie-uri first party si va da acces lui Retargeting.biz la aceste informatii. Acest cookie este plasat de acest site si, prin urmare, poate fi folosit doar in legatura cu acest site. In consecinta, o legatura intre monitorizarea interna a utilizatorilor acestul site si monitorizarea pe alte site-uri nu este tehnic posibila prin acest cookie.
• Pentru a te dezabona de la comunicarile trimise de Retargeting.biz trimite un e-mail la adresa office@emadi.ro


Ghidul complet il gasesti aici: https://retargeting.biz/ro/ghid-de-bune-practici-de-protectie-a-datelor
 


Copyright © 2015-2019 S.C. EMADI TOP S.R.L J40/11995/2015 CUI: RO 35076885 Toate drepturile rezervate.

Viziteaza site-ul Emadi.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert