Categorii

Aspirator cu sac SAPIR SP 1001 AQ, 700W, Clasa A, Sac 1.5L

nic SP 1001 AQ

181,13 lei

210,62 lei

Informatii

Aspiratorul SAPIR prezinta un aspect frumos, o culoare alba si rosie frumoasa si o constructie excelenta. Este compact si usor - pentru curatarea fara efort si depozitarea usoara. Datorita dimensiunilor mici, aspiratorul poate fi depozitat usor si confortabil, economisind spatiu de valoare. Greutatea sa scazuta usureaza transportul.

Aparatul are o punga de sac cu un volum de 1,5 litri.

Furtun flexibil cu regulator de curgere a manerului pentru o mai mare libertate de miscare in timpul curatarii.

Lungimea totala a cablului de alimentare este de 4,2 metri lungime, ceea ce reduce necesitatea schimbarii constante a contactelor. Receptionarea cablurilor se face automat.

 

Modelul SP 1001 AQ este un aspirator optimizat pentru motoare care respecta noile norme privind aspiratoarele care au intrat in vigoare in septembrie 2017. Cu puterea sa de 700 W, unitatea combina perfect productivitatea cu economia. Datorita sistemului special de filtrare in 5 etape, cea mai mare parte a prafului este eliminata, care in alte cazuri s-ar fi raspandit in aer in timpul curatarii.

Aparatul are o mare usurinta si o finisare excelenta, pe masura ce o face cu o cantitate minima de energie si multa extra. Puterea de admisie a aparatului este controlata de un dispozitiv electronic si se caracterizeaza prin zgomot redus si eficienta ridicata.

Copyright © 2015-2019 S.C. EMADI TOP S.R.L J40/11995/2015 CUI: RO 35076885 Toate drepturile rezervate.

Viziteaza site-ul Emadi.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert